(VIDEO și FOTO) CM 2014: David Luiz oferă încă un moment emoționant în Brazilia

by Genko Genko

Brazilianul David Luiz este unul dintre jucătorii ce se află în prim-planul Campionatului Mondial de fotbal.

A reușit să marcheze de două ori pentru naționala sa, ambele reușite fiind decisive. Prima dată a punctat în meciul cu Chile, iar al doilea gol l-a înscris chiar în sfertul de aseară cu Columbia, reușita fiind una dintre cele mai frumoase de la acest Turneu Final.

Plus la toate, are și cel mai bun rating dintre toți jucătorii care au evoluat până acum în Brazilia, fiind astfel cel mai bun jucător al Mondialului până în optimi.

Citește și: CM 2014: Top 10 cei mai buni jucători de la Cupa Mondială

Dar fundașul brazilian nu iese în evidență doar pe teren, ci și înafara acestuia. După ce a oferit un moment emoționant alături de un puști brazilian, căruia într-un final i-a cedat și tricoul, David Luiz a dat dovadă de mult caracter și după încheierea sfertului cu Columbia.

Citește și: (VIDEO) CM 2014: Imaginile zilei în Brazilia; gest emoționant făcut de David Luiz

Acesta l-a consolat pe James Rodriguez, eroul Columbiei la Cupa Mondială, care a izbucnit în plâns după fluierul final. David Luiz a mers la tânărul star al celor de la AS Monaco și l-a consolat, făcând și schimburi de tricouri.

1

„James a fost genial, este un jucător mare, care marchează goluri multe. Poate pleca din Brazilia cu capul sus, pentru că el este deja un campion mondial pentru tot ce a făcut la această Cupă Mondială”, au fost cuvintele lui David Luiz.

„După joc au venit Dani Alves şi Luiz să vorbească cu mine. M-au făcut fericit, a fost foarte drăguţ. Le mulţumesc!”, a fost răspunsul lui James Rodriguez.

2

CITIȚI ȘI...