(VIDEO) Al doilea incendiu de proporții în capitală! Un centru de business din strada Ismail, cuprins de flăcări

(VIDEO) Al doilea incendiu de proporții în capitală! Un centru de business din strada Ismail, cuprins de flăcări

După incendiul de la Institutul de Microbiologie și Biotehnologie din capitală, un alt incendiu a izbucnit în centrul de business „Lunedor” de la intersecția străzilor Ismail și bd. Cantemir. Potrivit primelor informații a ars căptușeala acoperișului și o suprafață a căptușelii de învelire a clădirii.

„Un alt incendiu a izbucnit în această după-amiază pe strada Ismail 89, vorbim de niște oficii care sunt aici. La fața locului au fost îndreptate patru echipaje a salvatorilor și pompierilor. Nu au fost înregistrate victime. Pompierii lucrează pentru lichidarea completă a incendiului. Localizarea a fost oferită la 13:47. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a menționat de la fața locului, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu.

Potrivit ei, deocamdată este prematur de a vorbi despre cauza izbucnirii incendiului. Este de menționat însă că acesta este al doilea incendiu din ultimii doi ani, produs în această clădire. Și atunci, la fel s-a aprins căptușeala din plastic a clădirii.

Vedeți și: (FOTO, VIDEO) În Chișinău arde acoperișul Institutului de Microbiologie și Biotehnie

Cât ține de incendiul de Institutul de Microbiologie și Biotehnologie de pe strada Academiei din capitală, potrivit Lilianei Pușcașu, apelul la IGSU a fost recepționat la 12:06. „Acolo a fost antrenată întreaga garnizoană a municipiului Chișinău – 14 autospeciale de intervenție cu 100 de salvatori și pompieri.
Incendiul a fost localizat. A fost afectată o suprafață a acoperișului. Nu au fost înregistrate victime”, a mai spus ofițerul de presă al IGSU.

0