Un avion Moscova-Chișinău a aterizat la Iași în această dimineață. Alte aeronave au aterizat cu întârzieri pe aeroportul din capitală

Un avion Moscova-Chișinău a aterizat la Iași în această dimineață. Alte aeronave au aterizat cu întârzieri pe aeroportul din capitală

Din cauza ceții dense, mai multe aeronave au aterizat cu rețineri pe Aeroportul din Chișinău în această dimineață, după ce au făcut cercuri deasupra țării, iar zborul AirMoldova, Moscova-Chișinău a fost redirecționat la Iași. Întârzierile au perturbat orarul zborurilor, iar astfel și unele aeronave din Chișinău au decolat sau urmează să decoleze, la fel, cu întârziere.

Zborul AirMoldova din Sankt-Peterburg spre capitală a întârziat cu 28 de minute, aterizând la 1:38 în această noapte. Cel din Bruxelles, la fel operat de AirMoldova, a aterizat pe aeroportul din capitală la 2:12, cu o întârziere de 32 de minute. Cel de la Tel Aviv, a aterizat la 3:25, cu întârziere de o oră și și 15 minute, iar cel din Londra – la 6:28, cu întârziere de o oră și 18 minute. Nu în ultimul rând, zborul Dublin-Chișinău a avut o întârziere de 53 de minute, aterizând pe pista aeroportului din capitală la ora 6:33.

La ora actuală, atestă rețineri zborurile din Minsk, Istanbul și București, care urmau să aterizeze la orele 8:30, 8:45, 9:00 și 10:00. La fel, zborurile din Moscova, Geneva și Frankfurt, care urmează să aterizeze în capitală, au estimate anumite întârzieri.

 

0