(TABEL) Clasamentul pe medalii după 3 zile de competiție la JO de la Soci

by Genko Genko

Cea de-a 3-a zi de competiție la Jocurile Olimpice de la Soci s-a încheiat, iar Canada este noua lideră a clasamentului pe medalii.

Canadienii au preluat șefia clasamentului datorită celor două medalii obținute chiar în ultima probă a zilei, de la schi acrobatic, movile.

Alex Bilodeau, canadianul care a luat aurul în această probă în 2010, la Vancouver, și-a păstrat titlul olimpic și la Soci. Conaționalul său Mikael Kingsbury și-a adjudecat argintul, în timp ce rusul Alexandr Smyshleav a furnizat marea surpriză a probei și a obținut bronzul.

Astfel, în urma acestor rezultate, Canada a trecut pe prima poziție a clasamentului pe medalii la sfârșitul primelor 3 zile de competiție. Reprezentanții ”Țării Frunzei de Arțar” au acumulat 7 medalii până acum: 3 de aur, 3 de argint și una de bronz.

Patinajul viteză îi aduce pe olandezi pe poziția secundă. Aceștia au tot 7 medalii, 3 de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

Norvegia nu a obținut astăzi nicio distincție și cade până pe 3, rămânând cu 2 medalii de aur, una de argint și 4 de bronz.

Mai jos vă prezentăm clasamentul complet:

Untitled 3

 

Vă amintim că accesând tagul JO Soci 2014 puteți fi la curent cu cele mai noi și interesante știri de la Olimpiada de Iarnă

 

CITIȚI ȘI...