Renato Usatîi: Dodon declară la TV că vrea anticipate, dar în realitate pregătește o nouă coaliție fără PDM

by D M

Igor Dodon declară la posturile TV că vrea alegeri anticipate, dar în realitate a început formarea unei noi coaliții de guvernare, în care nu se vor mai regăsi deputații democrați. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă.

“Dodon declară la televizor că vrea alegeri anticipate, dar în realitate deja are un plan și o nouă coaliție formată cu majoritatea de 55 de deputați, în care nu va fi practic nimeni din Partidul Democrat. Din democrații vor fi, dacă nu greșesc, doar doi. Dodon se gândește cum să păstreze puterea după alegerile prezidențiale pe care sigur că le va pierde”, a declarat Usatîi.

Renato Usatîi a mai spus că singurul scop al lui Igor Dodon este de a-și păstra puterea.

“Cei care îl consultă pe Dodon au studiat la liceul romanul lui Marin Preda “Cel mai iubit dintre pământeni.” Ei i-au consultat pe Vlad Filat și Vlad Plahotniuc și vedeți unde au ajuns aceștia. Filat s-a trezit în penitenciarul nr.13. Tot cu acest roman în mână au lucrat pentru Plahotniuc. Plahotniuc a ajuns astăzi, știți unde a ajuns. Important să ne gândim cum să-l aducem acasă. Acești specialiști, Dodon, te vor îngropa. Dodon, fiind un om care se ține pentru această funcție este gata să moară, dar să rămână președinte pentru măcar o zi”, – a mai spus liderul Partidului Nostru.

Anterior, Renato Usatîi a declarat că Igor Dodon vrea să-l înlocuiască pe premierul Ion Chicu cu actualul ministru al Finanțelor, Sergiu Pușcuța. Și președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a confirmat posibilitatea demiterii Guvernului.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu