Remediul din străbuni care te scapă de boala de inimă

by Genko Genko

Bolile cariovasculare sunt atât de frecvente, încât reprezintă o adevărată amenințare în privința sănătății, iar cea mai întâlnită cauză a acestor afecțiuni este ateroscleroza – o tulburare în care grăsimile rele se depun în grosimea pereților vaselor, inclusiv la nivelul vaselor inimii.

Aceste depozite grase din pereții vaselor cresc în timp și proemină în interiorul arterelor, putând înfunda un vas de sânge.

În cazul în care print-o arteră nu mai circulă sângele, zonele din organele care primeau oxigen și nutrienți prin sângele pe care acea arteră îl aducea la celule, ajung să sufere și să degradeze. Acest proces poartă numele de infarct și poate să apară în diverse organe din corp: infarct miocardic (la nivelul inimii), infarct pulmonar, infarct renal, infarct la nivelul creierului, infarct mezenteric (la nivelul intestinelor).

Rețeta minune de mai jos este vestită pentru proprietățile sale de a încetini ateroscleroza și de a scădea depozitele de grăsimi din pereții arterelor, destupând vasele. Rețeta este veche și a suferit modificări în funcție de zona unde este aplicată. Unii specialiști consideră că te poate ajuta să amâni intervenția de bypass sau angioplastia la nivelul inimii.

Iată elexirul din străbuni care te scapă de boala de inimă
Снимок

CITIȚI ȘI...