Proteste de amploare anunţate azi în România. Zeci de mii de români din diaspora vor ieşi şi ei în stradă

Proteste de amploare anunţate azi în România. Zeci de mii de români din diaspora vor ieşi şi ei în stradă

Proteste de amploare faţă de modificare a Codului Fiscal, precum şi faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei ar putea avea loc azi seara în Bucureşti şi în mai multe oraşe din România.

Protestatarii urmează să se adune în faţa Guvernului din Bucureşti după care vor pleca în marş spre sediul Partidul Social Democrat din România, în care să arunce cu hârtie igienică. Mai mult, şi românii din diaspora s-ar putea alătura protestului şi urmează să iasă în stradă în mai multe metropole ale Europei.

Organizatorii protestului spun că „sediul PSD nu este un obiectiv militar de siguranţă naţională”, astfel că manifestanţii pot veni cu hârtie igienică, făcând referire la protestul de miercuri faţă de modificarea legilor justiţiei, când jandarmii au încercat să confişte sulurile de hârtie igienică pe care oamenii le aduseseră în Piaţa Victoriei pentru a le arunca spre clădirea Guvernului, informează Puterea.ro.

Mai multe proteste ar putea avea loc în alte oraşe din România cum ar fi: Alba Iulia, Arad, Alexandria, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Brăila, Constanţa, Râbnicu-Vâlcea, Reşiţa, Târgu Mureş, Târgu Ocna şi Timişoara.

0