Preşedintele lui Anderlecht a anunţat transferul lui Mbappe; Suma colosală pe care o va plăti PSG

by Genko Genko

Transferul lui Kylian Mbappe la PSG este iminent, iar cel care a ţinut să îl facă public a fost preşedintele lui Anderlecht, Van Holsbeeck. La tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League, acesta a stat de vorbă cu omologul său de la Monaco, Vadim Vasilyev.

Oficialul campioanei Belgiei a spus că din discuţiile avute cu Vasilyev, atacantul de 18 ani va ajunge cu siguranţă la echipa lui Neymar.

Anderlecht a picat în aceeaşi grupă de Champions League cu PSG, Bayern Munchen şi Celtic.

Ultima variantă propusă de Sky Sports este cea în care, alături de Kylian, ajunge la Paris şi Fabinho. 220 de milioane urmează să plătească PSG pentru cei doi, în afacere urmând să fie inclus şi Lucas Moura.

Mbappe e în conflict deschis cu cei de la Monaco și a fost scos din lot de tehnicianul Leonardo Jardim, după ce s-a certat cu coechipierul său, Andrea Raggi.

Dacă mutarea se va realiza, iar cifrele vor fi confirmate, Mbappe va deveni al doilea cel mai scump jucător din istorie, după noul său coechipier, brazilianul Neymar, pe care PSG l-a adus de la FC Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.

CITIȚI ȘI...