Mihai Ghimpu: Am probleme din cauza lui Plahotniuc. Toți sunt antrenați în jocurile lui

Mihai Ghimpu: Am probleme din cauza lui Plahotniuc. Toți sunt antrenați în jocurile lui

Primarul general interimar, Silvia Radu, a venit în funcție ilegal. În spatele ei este Partidul Socialiștilor, iar oligarhul Vladimir Plahotniuc i-a antrenat în acest joc, pe Igor Dodon, cât și pe Silvia Radu. De această părere este președintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu, care și-a exprimat opinia în cadrul unei emisiuni televizate.

Potrivit lui Ghimpu, președintele Dodon ar fi într-o cooperare cu actualul primar interimar al capitalei, Silvia Radu, ambii făcând parte din mașinăria lui Plahotniuc, iar prin intermediul acestuia, ei doresc să-l demită pe Dorin Chirtoacă.

„Socialiștii doresc să-l dea afară pe Dorin Chirtoacă. Ei au crezut în această mașinărie a lui PLahotniuc. Silvia Radu a venit ilegal în scaunul lui Dorin Chirtoacă. Aceasta trebuie să-și dea demisia, nu Dorin Chirtoacă”, a afirmat Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Mai mult, Ghimpu afirmă că în Parlament avem un președinte de partid care omoară la comandă.

„Avem președinte de partid și specific al unui partid democratic, care omoară la comandă, iar mâine vine în fața poporului ca să-l voteze. Eu am probleme din cauza lui Plahotniuc. Nu îmi doresc o alianță cu partidul lui”, a conchis Ghimpu.

Referendumul privind revocarea din funcție a primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, organizat duminică, 19 noiembrie, nu va fi validat, ca urmare a numărului scăzut de cetățeni care s-au prezentat la urne.

0