Mesajul emoționant al moldoveanului care lucrează în echipa celui mai renumit bucătar din lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

A luptat pentru visul său până nu l-a văzut realizat. Deși i s-au închis mai multe uși în nas, moldoveanul Dmitri Petrenco nu s-a dat bătut până nu a ajuns în echipa celui mai renumit bucătar din lume – Paul Bocuse.

Într-o postare pe o rețea de socializare, tânărul moldovean povesteşte istoria sa de viață, suișurile și coborâșurile pe care le-a avut până a ajunge în echipa lui Paul Bocuse, cunoscut ca „Tatăl artei culinare din Franța”.

„Da! Am făcut-o! Din a treia încercare, dar eu am ajuns să lucrez în restaurantul celui mai bun bucătar al secolului 20 Paul Bocuse – Fond Rose Paul Bocuse. Acesta a fost obiectivul meu principal în Franța, și sunt foarte bucuros că am avut putere, răbdare și perseverență să nu mă abat de la drum, când înaintea mea au fost închise uși. Primele două dăți mi s-a spus că nu sunt pregătit pentru acest nivel și că restaurantul recrutează cei mai buni absolvenți ai Institutului Paul Bocuse. (Una dintre cele mai bune instituții culinare din lume). Eu însă am continuat să bat la ușile închise”, povestește moldoveanul Dmitri Petrenko.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...