(GALERIE FOTO) Cum arată vila prezidențială de la Condrița: Igor Dodon a dus jurnaliștii chiar și în beci

(GALERIE FOTO) Cum arată vila prezidențială de la Condrița: Igor Dodon a dus jurnaliștii chiar și în beci

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întâlnire cu jurnaliștii la reședința prezidențială de la Condrița. După sesiunea de întrebări și răspunsuri, șeful statului i-a dus pe jurnaliști chiar și în beci.

Totodată, acesta le-a promis jurnaliștilor că va organiza mai multe întâlniri similare în afara orașului pentru a răspunde la toate curiozitățile acestora. După sesiunea de întrebări, Igor Dodon a dus jurnaliștii în beci acolo unde s-a lăudat cu o colecție diversă de vinuri, dar și conserve pentru iarnă.

Menționăm că Igor Dodon a sărbătorit în vila de lux chiar și cumetria mezinului, presa aflând despre eveniment după ce Porsche-uri și Mercedes-uri de lux au fost surprinse sâmbătă în curtea locuinței. Procuratura anticorupție s-a autosesizat pe marginea evenimentului privat.

Șeful statului a recunoscut că în weekend a avut loc un eveniment de familie.  „Acesta este locul de trăi al președintelui pe durată mandatului. Chiar dacă se organizează niște evenimente familiale, nu sunt din contul statului, acesta este un lucru care nu încalcă legislația”, a afirmat Igor Dodon.

Amintim că, vila prezidenţială de la Condriţa a fost renovată recent.  Oficial, Guvernul a alocat 197 de mii de lei  pentru reparaţia podelelor. Neoficial, în vilă au avut loc lucrări de renovare mult mai costisitoare, despre care autorităţile strâng din umeri atunci când sunt întrebate.

0