(FOTO și VIDEO) Coreea de Sud: Accident cu peste 100 de mașini, soldat cu doi morți și zeci de răniți

by Genko Genko

Peste 100 de automobile au fost implicate, miercuri, într-un accident din cauza condițiilor de ceață densă în apropiere de capitala sud-coreeană Seul. În rezultatul coliziunii, două persoane și-au pierdut viața și peste 60 au fost rănite, relatează AP.

Accidentul a avut loc pe un pod ce leagă insula pe care se află aeroportul internațional Incheon de capitala Seul, situată în partea continentală a Coreii de Sud.

În total, 65 de persoane au fost rănite și transportate la spitalele din apropiere, șapte dintre ele fiind în stare gravă.

Printre răniți se află șapte chinezi, cinci thailandezi, doi vietnamezi, dintre care unul în stare gravă, doi japonezi, un rus, un elvețian și o persoană din Bangladesh.

Un șofer, în vârstă de 39 de ani, implicat în accident, a declarat că, deși conducea cu o viteză redusă, pentru că vedea nu mai mult de 10 metri înainte din cauza ceții, nu a putut evita tamponarea.
pileup2
„Am văzut luminile de frână a mașinii din față și m-am oprit, peste câteva secunde am fost lovit din spate”, a mărturisit bărbatul.

Potrivit operatorului aeroportului internațional Incheon, ceața densă a perturbat activitatea pe aeroport în cursul dimineții, determinând suspendarea sau amânarea a 30 de zboruri.

CITIȚI ȘI...