(FOTO) PFA a nominalizat 6 fotbaliști pentru „Jucătorul Anului”; Un singur englez

by Genko Genko

Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti (PFA) din Anglia a nominalizat 6 fotbaliști din care urmează să fie ales cel mai bun jucător al anului în Premier League. Doar un singur englez face parte din cei nominalizați.

Este vorba despre Harry Kane, atacantul lui Tottenham, care s-a remarcat drept cel mai bun fotbalist al lui „Spurs” în acest sezon, el devenind titular și în echipa națională.

Cele mai multe nominalizări, două, are Chelsea Londra. Golgheterul Premier League Diego Costa și belgianul Eden Hazard sunt nominalizații liderului ligii engleze.

Portarul lui Manchester United David De Gea și mijlocașii ofensivi Alexis Sanchez (Arsenal) și Phillippe Coutinho (Liverpool) sunt ceilalți nominalizați la acest titlu.

CCuaGH-UkAAXbGo

Coutinho, Hazard, Kane și De Gea au fost nominalizați și la titlul de cel mai bun tânăr jucător al anului, alături de Sterling și Courtois.

CCua2roVIAAtTWD

În 2014 titlul de cel mai bun jucător al anului a fost câștigat de Luis Suarez, în timp ce Eden Hazard s-a impus la categoria „Cel mai bun tânăr jucător”.

CITIȚI ȘI...