Femeie pălmuită într-un autobuz pentru că nu purta mască. Culmea e că și agresorul o purta incorect

by D M

O femeie a fost pălmuită într-un autobuz din Iași pentru că nu purta mască. Culmea e că și agresorul o purta incorect. Scandalul a avut loc marți, într-un mijloc de transport în comun din municipiul Iași, scrie stirileprotv.ro, cu trimitere la Bună Ziua Iași.

După un conflict verbal iscat după ce i s-a atras atenția femeii că nu poartă masca potrivit reglementărilor, bărbatul a și pălmuit-o. 

Din imagini se poate vedea însă că nici bărbatul nu avea masca pe față așa cum trebuie, aceasta acoperindu-i doar gura, nu și nasul.

Potrivit martorilor, femeia ar fi fost cea care a lovit prima, dar acest lucru nu apare în înregistrarea video prezentată de sursa citată.

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu