Căutările avionului dispărut, al Malaysia Airlines, fără rezultat

by Genko Genko

Căutările avionului de tip Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, care a dispărut de pe radar de peste 48 de ore, cu 239 de persoane la bord, nu au dat niciun rezultat până luni la prânz (ora asiatică), a anunţat un oficial malaysian, informează AFP, citată de realitatea.net.

„Din nefericire, nu am găsit nimic care să pară că provine de la avion, cu atât mai puţin avionul. Aviaţia vietnameză a reperat duminică seara posibile resturi ale avionului în largul coastei de sud, dar nu există vreo confirmare nici acolo”, a adăugat el” a declarat directorul Aviaţiei Civile malaysiene Azharuddin Abdul Rahman.

Acesta a confirmat informaţiile potrivit cărora 5 pasageri care aveau bilete şi-au înregistrat bagajele, dar fără să se prezinte la îmbarcare.

Menționăm că aviaţia vietnameză a identificat, duminică seara, în largul coastelor sudice, două obiecte care ar fi putut să provină de la zborul MH370, care efectua o legătură între Kuala Lumpur şi Beijing, cu 227 de pasageri de 14 naţionalităţi, dintre care: 153 de chinezi, şi 12 membri ai echipajului de bord.

De asemenea, autorităţile aşteaptă concluziile expertizei chimice a unui eşantion de carburant extras de la o dâră vărsată pe mare, în apropiere de Insula Tho Chu.

CITIȚI ȘI...