(VIDEO) Oamenii legii, în căutarea unui bărbat suspectat de furtul unui portmoneu și a unui telefon mobil

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, sunt în căutarea unui bărbat, surprins de camerele de supraveghere instalate în scara unui bloc de oficii de pe stradela Rădăuțanu, orașul Codru, de unde a furat un telefon mobil și un portmoneu.

Incidentul a avut loc la data de 28 mai curent, unde individul prin acces liber a pătruns într-un oficiu și a sustras bunurile materiale: un telefon de model „Samsung” și un portmoneu, cauzând victimei în vârstă de 43 de ani un prejudiciu în sumă de 3.200 de lei.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, faptă pentru care legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze neântârziat poliţia la numerele de telefon: 068 181 189 sau 112, confidenţialitatea surselor de informare fiind garantată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...