Mai multe ilegalități înregistrate, în ultimele 24 de ore la frontieră; Două persoane în conflict cu legea, reținute

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat mai multe ilegalităţi.

Conform datelor, nouă persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere o trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene, trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. A fost înregistrat o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, iar trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova. Mai mult, șapte conducători auto nu au respectat regulile de folosire a vinietelor şi
două persoane în conflict cu legea au fost reținute, urmare a informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 57 935 traversări, dintre care un număr de 30.063 treceri pe sensul de intrare în R. Moldova.

Cele mai solicitate puncte de trecere au fost PTF Leușeni – 9.392 traversări persoane, PTF Sculeni – 7.189 traversări persoane, PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 8.008 traversări persoane, PTF Otaci – 7.207 traversări persoane, PTF Giurgiulești-Galați – 4 584 traversări persoane și PTF Criva – 4.019 traversări persoane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...