La final de an, Andrian Candu a oferit mai multor sportivi Diplome de gradul I a Parlamentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Parlamentului Andrian Candu a conferit diploma de gradul I pentru cinci campioni mondiali și europeni, precum și antrenorii acestora, în cadrul unei ceremonii festive.

Diploma de gradul I a Parlamentului Republicii Moldova a fost conferită pentru merite deosebite în domeniul sportului de performanță campionului mondial la judo Eugen Matveiciuc, campionului european la judo Dorin Goțonoagă, campionului mondial la lupte în stil greco-romane Daniel Cataraga, campionului mondial la canoe dublu, Oleg Nuța, precum și campionului mondial la canoe dublu, Ilie Sprîncean.

De asemenea, prin dispoziția președintelui Parlamentului a fost conferită diplomă de gradul I pentru antrenorii Mihail Ciudin, Mihai Buiuc, Ilie Buiuc, Ion Gheorghiță, Victor Reneischi pentru merite deosebite în promovarea cu demnitate a imaginii Republicii Moldova pe arena internațională.

Sportivii și antrenorii au fost, de asemenea, felicitați de deputatul Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...