Geoană: Republica Moldova trebuie ajutată cu proiecte concrete

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

România va continua să sprijine Republica Moldova cu proiecte concrete, viabile, care să le arate cetățenilor moldoveni că parcursul european este unul generator de prosperitate și de noi oportunități, a asigurat senatorul român Mircea Geoană, în timpul unei întrevederi cu premierul Iurie Leancă.

Cei doi oficiali au discutat subiecte privind modalitățile de stimulare a unui răspuns coordonat din punct de vedere economic și investițional al principalilor donatori și investitori internaționali pentru economia Republicii Moldova.

Părțile au vorbit și despre proiectele comune de cooperare transfrontalieră, de interconectare a sistemelor energetice și de acces pe piața europeană, precum și despre evoluțiile din regiune, dar, în mod special, despre agenda europeană a țării noastre.

Iurie Leancă a menționat că R. Moldova își va continua ferm drumul spre Uniunea Europeană, astfel încât oamenii să aibă locuri de muncă bine plătite, acces la apă curată și la drumuri bune, precum și studii de calitate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...