(FOTO) A fost descoperit vinovatul pentru gafa de la Oscar: Un contabil care publica mesaje pe Twitter

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

A fost descoperit vinovatul pentru gafa principala de la Oscar, când „La La Land” a fost anunţat din greşeală drept câştigător la categoria cel mai bun film în loc de „Moonlight”.

Se pare că vina o poartă un reprezentant al firmei PriceWaterhouseCoopers care a înmânat plicul greşit actorului Warren Beatty. Contabilul Brian Cullinan este cel care a încurcat plicurile, transmite SPIN.
Brian Cullinan
Un reprezentant al PriceWaterhouseCoopers a confirmat acest lucru pentru USA Today.

Presa americană afirmă că Brian Cullinan era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter, în culise, cu câteva secunde înainte de producerea acestei gafe.

„La sfârşitul zilei am făcut o eroare umană”, a spus Tim Ryan, preşedintele PriceWaterhouseCoopers din SUA şi partener al firmei. „Am făcut o greşeală. Partenerul nostru care se afla în partea stângă a scenei, Brian Cullinan, i-a dat lui Warren Beatty plicul greşit. Imediat ne-am dat seama de greşeală şi am informat oamenii şi am corectat greşeala”, precizat Tim Ryan.

Cu câteva minute înainte de a încurca plicurile, Brian Cullinan postase pe Twitter o fotografie din culise cu Emma Stone în care actriţa ţinea în mână premiul Oscar obţinut. După gafă, postarea a dispărut de pe contul de Twitter al lui Cullinan.

Iată Lista câştigătorilor Oscarurilor din 2017

Amintim că gala Oscar de anul acesta va rămâne în istorie după ce filmul „La La Land” a fost anunţat din greşeală drept câştigător la categoria cel mai bun film în loc de „Moonlight”. Echipa din „La La Land” a urcat pe scenă pentru a primi trofeul, moment în care organizatorii galei au realizat greşeala şi au anunţat că, de fapt, echipa „Moonlight” trebuie să primească premiul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...