Reacția lui Usatîi, după ce a fost învinuit într-un dosar pentru depășirea atribuțiilor de serviciu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatîi, susține că a aflat din presă de faptul că este învinuit în dosarul privind ipotecarea parterului Spitalului Clinic Republican, declarând că acuzațiile sunt „lipsite de temei”.

Usatîi declară că este o victimă a unor atacuri care au drept scop „discreditarea imaginii” sale și a partidului din care face parte.

„Credeam ca am depășit acea etapa neplăcută. Se pare ca nu! Interesant care este de data aceasta scopul acestor acțiuni? A rămas același sau ‘l-au actualizat’?, se întreabă pe Facebook fostul ministru.

Amintim că Andrei Usatîi, alături de șeful interimar al Spitalului republican, un notar, un registrator de stat, dar şi şeful Direcţiei juridice a Ministerului Sănătății sunt învinuiți de cauzarea daunelor în proporţii considerabile intereselor publice, drepturilor şi intereselor ocrotite de lege ale persoanelor fizice. Toți sunt acuzați de depășirea atribuțiilor de serviciu.

Cei 5 sunt acuzați că ar fi ipotecat ilegal spații de la parterul Spitalului Republican, care reprezintă o proprietate publică.

Citește și: Fostul ministru Andrei Usatîi, pus sub învinuire pentru depășirea atribuțiilor de serviciu


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...