Încă 4 terenuri noi de sport au fost date în exploatare la Bălți

by D M
Distribuiti mai departe...

Încă 4 terenuri de sport multifuncționale vor putea fi exploatate de sportivi după ce situația epidemiologică va revini la normal. Cu toate că momentan sunt  închise, nici gardurile și nici lacătele de la porți nu îi opresc pe adolescenții nerăbdători. Mai mult, autoritățile locale anunță că intenționează să amenjaze toate terenurile de sport din oraș după analizarea străii în care sunt, scrie btv.md.

Autoritățile bălțene au acceptat spre exploatarea încă 4 terenuri de sport noi. Acestea sunt amplasate în diferite cartiere ale orașului – pe străzile Calea Ieșilor și Crîlov, pe bulevardul Larisa și în cartierul Dacia.

Acestea sunt terenuri de sport multifuncționale, predestinate pentru jocuri de volei, mini-fotbal, baschet și împrejmuite cu un gard special 3D.

Potrivit deciziei comisiei naționale, aflarea pe terenuri este totuși interzisă din cauza situației epideomologice dificile, cu toate acestea, nici lacătele de la porți și nici gardurile nu îi opresc pe adolescenți. Problema fiind discutată la o ședință din primărie.

Amintim că terenurile de sport din Bălți abandonate sunt amenajate din nou. De asemenea sunt dotate și altele noi. Anterior, viceprimarul Nicolai Grigorișin a ordonat angajații primăriei să analizeze starea tuturor terenurilor de sport care au rămas după destrămarea URSS. Și a menționat că trebuie refăcute.

Încă 4 terenuri noi de sport au fost date în exploatare

Încă 4 terenuri noi de sport au fost date în exploatare

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 12. August 2020

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...