Lorena Bogza a răbufnit: „Greii” au preferat să se ascundă!

by D M
Distribuiti mai departe...

Jurnalista Lorena Bogza de la Pro Tv Chișinău s-a arătat extrem de nemulțumită de refuzul favoriților la funcția de primat al Chișinăului la dezbaterile electorale. Din acest motiv, jurnalista a declarat că nu va merge să voteze și pentru că unii candidați nu iau în serios dezbaterile propune Parlamentului să excludă din lege obligativitatea de a desfășura dezbateri electorale.

Reacția jurnalistei vine după ce candidatul socialiștilor la șefia Capitalei, Ion Ceban, și Andrei Năstase de la Blocul ACUM nu s-au prezentat, aseară, la dezbaterile de la Pro Tv Chișinău.

„Dezbaterile electorale s-au încheiat. Am constatat cu dezamăgire ca „greii cu șanse în sondaje” au preferat sa se ascundă și să nu răspundă la întrebări, să nu se confrunte între ei, să nu participe la NICIO dezbatere electorală! NICIUNA!”, a scris revoltată Bogza pe Facebook.

Lorena Bogza menționează că din cauza nu a avut posibilitate să le audă răspunsurile și să-i vadă confruntându-se a decis să nu meargă la vot cu remarca că nu promovează absenteismul. De asemenea, jurnalista propune Parlamentului să excludă din lege obligativitatea dezbaterilor electorale, deoarece unii dintre candidați nu le iau în serios.

Pentru fotoliul de primar al Chișinăului candidează 17 persoane din partea a 16 partide politice și un bloc electoral. La funcția de consilier municipal s-au înscris candidații de pe listele a 18 partide politice și a unui bloc electoral, precum și doi candidați independenți.

Alegerile locale generale vor avea loc la 20 octombrie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.