Cristiano Ronaldo a luptat în finala UCL și pentru o dramă de familie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a făcut un pact cu fratele său înaintea finalei Ligii Campionilor, câştigată de Real Madrid cu 4-1, după prelungiri, contra lui Atletico Madrid, iar la sfârşitul partidei, cei doi s-au îmbrăţişat cuprinşi de emoţie.

Povestea a fost dezvăluită de cotidianul spaniol AS. Vedeta lui Real Madrid nu a avut o copilărie prea fericită. Vine dintr-o familie foarte săracă, iar tatăl său a avut mari probleme cu alcoolul. A decedat în 2005 din cauza unei afecţiuni la ficat cauzată de consumul excesiv de alcool.

Din păcate, fratele lui Ronaldo, Hugo, 39 de ani, a călcat pe urmele tatălui. Înainte de finala Ligii Campionilor, de la Lisabona, Hugo i-a promis lui Cristiano că va lupta să renunţe să mai bea dacă acesta va câştiga cel mai important trofeu la nivel de club. Iar acum trebuie să-şi îndeplinească promisiunea.

În urmă cu câţiva ani, Ronaldo şi-a ajutat fratele să scape de problemele cu drogurile, iar acum, întreaga familie speră ca Hugo să renunţe la alcool.

„Cristiano a făcut mereu tot posibilul pentru a-şi ajuta familia. Hugo s-a reapucat de mai multe ori de droguri, dar Ronaldo mereu l-a ajutat să-şi revină. A insistat, de multe ori chiar folosind forţa, ca fratele său să meargă la o clinică de dezintoxicare”, povestea Dolores, mama starului portughez, pentru L’Equipe.

În afară de Hugo, Ronaldo mai are două surori.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...