Ei sunt cei mai buni jucători din UCL în sezonul trecut; Lipsește Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar a devenit cel mai scump jucător din istorie, după ce FC Barcelona a primit 222 de milioane de euro de la Paris St. Germain în schimbul brazilianului, însă atacantul de 25 de ani nu se află pe lista nominalizaţilor dintre care se vor alege cei mai buni fotbalişti din sezonul 2016/17 în Liga Campionilor.

Forul european a anunţat numele celor care se vor lupta pentru titlul de cel mai bun jucător pe fiecare post în stagiunea trecută a UCL, iar dintre atacanţi lipseşte Neymar.

Astfel, Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona) şi Paulo Dybala (Juventus) sunt cei trei fotbalişti dintre care se va alege cel mai bun atacant al sezonului 2016/17 în Liga Campionilor.

Pentru titlul de cel mai bun portar se luptă Gianluigi Buffon (Juventus), Manuel Neuer (Bayern Munchen) şi Jan Oblak (Atletico Madrid), în timp ce la fundaşi au fost nominalizaţi Leonardo Bonucci (Juventus, acum AC Milan), Marcelo (Real Madrid) şi Sergio Ramos (Real Madrid).

Câştigătoare a trofeului pentru a doua oară la rând, performanţă reuşită ultima oară de AC Milan, în 1990, Real Madrid dă toţi cei trei nominalizaţi la titlul de cel mai bun mijlocaş – Casemiro, Toni Kroos şi Luka Modric.

Premiile pentru cei mai buni jucători din sezonul trecut al Ligii Campionilor vor fi acordate pe 24 august, atunci când va avea loc tragerea la sorţi a grupelor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...