Schimbul anului: Real îl ia pe Dybala și oferă la schimb „perla” clubului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid este favorită să îl transfere pe Paulo Dybala de la Juventus în vara viitoare şi ar putea să îl cedeze pe Asensio la formaţia din Serie A.

Conform site-ului spaniol Don Balon, Florentino Perez este dispus să facă orice pentru a-l aduce pe Dybala la Madrid şi a evita un eventual transfer al sud-americanului la Barcelona, scrie gsp.ro.

Perez este dispus să ofere o sumă importantă de bani şi unul dintre Alvaro Morata, James Rodriguez, Karim Benzema, Danilo sau Isco pentru aducerea starului de la Juventus în capitala Spaniei.

Problema lui Florentino Perez este legată de faptul că Juventus nu pare să fie dispusă să îl lase să plece pe Dybala decât în schimbul a 100 de milioane de euro, însă şeful de la Madrid crede că un schimb de jucători şi o sumă mai mică de bani i-ar face pe conducătorii „Bătrânei Doamne” să cedeze.

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, este un mare fan al lui Marco Asensio şi tânărul fotbalist ar putea face parte din această afacere în cazul în care Zinedine Zidane îşi dă acordul cu privire la plecarea tânărului play-maker.

O altă pistă pe care torinezii ar putea să meargă este readucerea lui Alvaro Morata în Italia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...