(FOTO și VIDEO) Campionii Europei s-au întors acasă: Jucătorii portughezi, primiți cu urale de mii de oameni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Componenţii naţionalei Portugaliei, noii campioni ai Europei, s-au întors acasă. Aeronava care i-a adus „la bază” pe jucători a fost escortată în spaţiul aerian portughez de avioane F-16. Ronaldo şi compania au avut parte de o primire grandioasă din partea numeroşilor fani prezenţi pe aeroportul Humberto Delgado din Lisabona.

La bordul aparatului de zbor care a decolat de pe aeroportul Orly din Paris, cei 23 de jucători lusitani, îmbrăcaţi la patru ace, în costume bleumarin, s-au pozat pentru o fotografie făcută publică de Federația portugheză de fotbal.

Cum era de aşteptat, Cristiano Ronaldo a ieşit primul din avion cu trofeul în braţe.

8998

Imediat după debarcare, lotul a fost împărţit în două, jucătorii făcând turul oraşului în autocare descoperite. Noii campioni ai Europei au străbătut ulterior principalele artere din metropola portugheză prezentându-le totodată trofeul suporterilor.

An airport firefighter's unit spray wate
Delegaţia Portugaliei s-a oprit apoi într-un fan-zone din nordul orașului, unde au petrecut cu miile de suporteri.
_90352496_mediaitem90352495
La final, Fernando Santos şi elevii săi au fost primiţi de şeful statului lustian, Marcelo Rebelo de Sousa, care le-a acordat acestora distincţia de comandori ai ordinului de merit. Mai jos aveţi o galerie foto cu bucuria fără margini a jucătorilor şi fanilor portughezi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...