„Meciul secolului” în box va avea în sfârșit loc

by Genko Genko

Americanul Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquiao, cele mai importante nume din lumea boxului actual, urmează să se înfrunte pe 2 mai, la Las Vegas (SUA), într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din istoria pugilatului, a cărui bursă va atinge valoarea cumulată de 250 milioane dolari, anunță cotidianul Daily Mail în ediția sa electronică.

Fanii celor doi mari campioni sperau de mai mulți ani să asiste la această confruntare, al cărei câștigător va intra în posesia titlului onorific de cel mai bun boxer din lume. Un anunț oficial în legătură cu desfășurarea acestei lupte este așteptat în curând, adaugă sursa citată.

Contractul prevede, de asemenea, disputarea unui meci revanșă, în toamna acestui an, tot la cazinoul MGM Grand din Las Vegas, care va găzdui și prima confruntare, însă bursa ar putea depăși de această dată 300 milioane dolari, mai scrie publicația britanică.

În vârstă de 37 ani, Floyd Mayweather este neînvins în 47 de meciuri disputate ca profesionist, în timp ce Manny Pacquiao (36 ani) are în palmares 57 de victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri.

CITIȚI ȘI...