(AUDIO) Nume mari în finala Eurovision România de duminică; Ascultă cele 12 piese

by Genko Genko

Juriul a ales cele 12 piese calificate în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 România. Printre finaliști se numără și nume foarte cunoscute, precum trupa Voltaj, Luminița Anghel sau Aurelian Temișan.

După ascultarea melodiilor validate să participe la selecţia naţională a Eurovision, juriul a decis cele 12 piese care vor intra în finala Selecţiei Naţionale Eurovision România.

Luminiţa Anghel, Alexa şi Aurelian Temişan, Voltaj, Băieţii, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee şi CEJ sunt cei care vor concura în finala naţională a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 martie, pe scena Sălii Polivalente din Craiova şi va fi transmisă în direct la TVR.

Iată care sunt cei 12 finaliști:

A million stars – Luminiţa Anghel

Chica latina – Aurelian Temişan feat. Alexa

De la capăt – Voltaj

Dragoste în lanţuri – Băieţii

Love won’t run away – Blue Noise

My light – Rodica Aculova

Nowhere – Cristina Vasiu

Save us – Tudor Turcu

Secret place – Super Trooper

Still alive – Ovidiu Anton

Superman – Lara Lee

We were in love – CEJ

„Piesele au fost ascultate de mai multe ori, chiar şi de 10 ori, de către membrii juriului, care şi-au dorit să facă cele mai bune alegeri pentru selecţia naţională. În final, cu toţii au fost de acord că oricare dintre cele 12 compoziţii ar putea reprezenta România cu succes în faza internaţională a concursului, de la Viena”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului, la încheierea preselecţiei.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Citește și: (VIDEO) Moldova va fi reprezentată la Eurovision de ucraineanul Eduard Romanyuta

CITIȚI ȘI...