Vin Diesel a anunţat că franciza „Furios şi iute” va continua cu o trilogie

by Genko Genko

Actorul american Vin Diesel a anunţat că franciza „Furios şi iute” va continua cu o trilogie, după ce managerii de la studiourile Universal i-au cerut să joace în următoarele trei filme din această serie, informează Mediafax.

Prin intermediul a două mesaje pe care le-a publicat pe Facebook, weekendul trecut, starul american a dezvăluit fanilor săi faptul că franciza „Furios şi iute” nu se va încheia odată cu următorul film – al optulea -, deoarece acel lungmetraj va fi urmat de încă alte două.

Actorul şi producătorul Vin Diesel spune că directorii de la studioul Universal i-au cerut să joace într-o trilogie în această franciză.

Numele cineaştilor care vor regiza următoarele filme din seria „Furios şi iute” nu au fost deocamdată dezvăluite.

În aprilie, al şaptelea lungmetraj din franciza de acţiune „Furios şi iute” a intrat în Topul 10 al celor mai profitabile filme din istoria cinematografie, după ce a obţinut încasări de peste 1,15 miliarde de dolari pe plan mondial.

Vin Diesel şi ceilalţi actori din distribuţia francizei „Furios şi iute” au anunţat recent că un nou film din această serie – cel de-al optulea – va fi lansat pe marile ecrane în aprilie 2017.

CITIȚI ȘI...