(VIDEO) Ziua Internațională a Fericirii, sărbătorită în întreaga lume

by Genko Genko

Ziua Internaţională a Fericirii se sărbătoreşte astăzi pe toată planeta. Pentru acest an, Organizaţia Naţiunilor Unite, iniţiatoarea acestei sărbători, a cerut ajutorul unor artişti celebri, precum Ed Sheeren, John Legend şi Pharell Williams pentru a crea o listă cu cele mai fericite melodii.

„Căutarea fericirii este un obiectiv uman fundamendal”, a declarat ONU în rezoluţia din 2012 prin care a declarat data de 20 martie drept Ziua Internaţională a Fericirii.

Astăzi, Fundația Națiunilor Unite, împreună cu artistul Pharell Williams, organizează un eveniment la sediul ONU din New York, la care sunt invitați să participe, în special, tineri.

În discursurile lor, Pharell Williams, Philippe Cousteau și Sylvia Earle, ultimii doi sunt experți în climatologie, vor sublinia influența schimbărilor climatice asupra fericirii și bunăstării populației, aceasta fiind tematica ediției din 2015 a Zilei internaționale a fericirii.

În plus, Fundația Națiunilor Unite a creat și site-ul liveearth.org, unde circa un miliard de oameni sunt așteptați să semneze o petiție pentru luarea de măsuri pentru combaterea modificărilor climatice.

CITIȚI ȘI...