(VIDEO) Victorii pe linie pentru liderii din Premier League

by Genko Genko

Echipele clasate pe primele poziții în Premier League au câștigat toate miercuri, în etapa a 28-a, intermediară, păstrându-și șansele în lupta pentru campionat sau Champions League.

Liderul Chelsea s-a impus în deplasare, cu West Ham, într-un meci deosebit de spectaculos, cu ocazii de ambele părți, cu scorul de 1:0. Singurul gol al meciului a fost înscris de Hazard, în minutul 22.

Ocupanta poziției secunde, Manchester City, s-a impus pe teren propriu, scor 2:0, cu codașa Leicester. Au marcat David Silva (45′) și James Milner (88′).

Victorioasă a fost și Arsenal Londra, în deplasarea cu Queens Park Rangers, scor 2:1. Au marcat Giroud (64′) și Sanchez (69′) pentru oaspeți și Austin (82′), pentru gazde.

Manchester United s-a impus și ea, cu 1:0, în deplasarea de la Newcastle, păstrându-și locul 4 în clasament. Ashley Young, în minutul 88, a fost singurul marcator.

Liverpool s-a impus cu 2:0, pe teren propriu, împotriva celor de la Burnley, menținându-se pe locul 5. Au marcat Henderson (29′) și Sturridge (51′).

Iată cum arată clasamentul în prima ligă engleză, după 28 de etape disputate.

cfvsa

CITIȚI ȘI...