(VIDEO) TOP Box Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

by Genko Genko

Lungmetrajul „Labirintul: Încercările focului/ Maze Runner: The Scorch Trials”, regizat de Wes Ball, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 30,3 milioane de dolari, potrivit estimărilor publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

Filmul „Labirintul. Încercările focului” este cel de-al doilea opus din franciza „Maze Runner”, ce are la bază o serie de romane SF extrem de populare în rândul adolescenţilor şi care prezintă aventurile unui grup de tineri, ale căror amintiri sunt şterse, în timp ce încearcă să scape dintr-un univers distopic.

„Black Mass: Afaceri murdare/ Black Mass”, un film despre viaţa mafiotului american de origine irlandeză James „Whitey” Bulger, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 23,4 milioane de dolari. Johnny Depp joacă în acest film rolul mafiotului citat, condamnat la închisoare pe viaţă pentru crimă şi şantaj. Pentru acest rol şi pentru transformările sale fizice uluitoare, starul hollywoodian a fost lăudat de criticii de cinema.

„The Visit”, cel mai recent horror regizat de cineastul M. Night Shyamalan, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 11,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul spune povestea unei mame care constată că lucrurile merg foarte prost în viaţa ei de familie, după ce copiii săi îşi vizitează bunicii.

Thrillerul „The Perfect Guy”, regizat de David M. Rosenthal, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 9,7 milioane de dolari. În film, Leah Vaughn (Sanaa Lathan) pare să aibă o viaţă ideală. Ea se bucură de o carieră provocatoare, cu evoluţie rapidă, ca persoană care are ca domeniu de activitate lobby-ul; Dave (Morris Chestnut), prietenul ei de multă vreme, o iubeşte. Şi, totuşi, la 36 de ani, ea este gata pentru a trece la etapa următoare. Căsătoria şi o familie par un pas logic şi binevenit. Dave nu este atât de sigur. Puţin speriat de angajamente, îndoielile lui duc la o despărţire dureroasă.

Un nou thriller, „Everest”, ce prezintă povestea unui grup de alpinişti care rămân izolaţi pe legendarul munte asiatic după o furtună deosebit de puternică, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,6 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film spectaculos, regizat de Baltasar Kormákur, îi are în rolurile principale pe Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Emily Watson şi Josh Brolin.

CITIȚI ȘI...