(VIDEO) Spectacol în derby-ul Madridului, dintre Atletico și Real

by Genko Genko

Atletico Madrid și Real Madrid, au încheiat, cu puțin timp în urmă, scor 2:2, derby-ul de pe ”Vicente Calderon”.

Meciul de pe ”Calderon” găsea echipele pe primele două poziții ale clasamentului, în mare luptă pentru câștigarea titlului, iar acest lucru făcea ca atmosfera să fie încinsă la maximum.

Realul a început mai bine meciul, iar după numai 3 minute de joc, Karim Benzema deschidea scorul și părea că Atletico va continua perioada mai slabă din ultimul timp.

Echipa lui Diego Simeone a revenit însă spectaculos până la pauză, Koke (28′) și Gabi (45′) în urma unui șut extraordinar, la care a avut o parte din vină și Diego Lopez, răsturnând situația pe tabelă.

Mitanul secund a venit cu dominarea clară a Realului, care a alergat după egalare până în minutul 82, când Cristiano Ronaldo a marcat cel de-al 12-lea său gău în derby-ul Madridului.

Până la final nu s-au mai întâmplat prea multe lucruri, cele două echipe părând mulțumite cu rezultatul înregistrat pe tabelă.

Scor final 2:2, iar Realul ajunge după 26 de etape la 64 de puncte, păstrând șefia clasamentului. Atletico e pe 2, cu 61 de puncte, în timp ce Barcelona are 60, cel puțin până la meciul de diseară, cu Almeria.

CITIȚI ȘI...