(VIDEO) Russell Crowe îl roagă pe Papa de la Roma să-i urmărească ultimul film; cum a reacționat Suveranul Pontif

by Genko Genko

Filmele lui Russell Crowe nu prea mai au succesul de altă dată, iar actorul care a devenit celebru pentru rolul din ”Gladiator”, încearcă să le promoveze prin orice modalitate posibilă.

Ultima producție în care s-a filmat Crowe, ”Noah”, se va lansa la sfârșitul lunii martie în cinematografe, iar până atunci toată lumea implicată încearcă să-i facă o promovare cât mai bună. Astfel, Crowe s-a gândit că poate dacă va apela și la Papa de la Roma, atunci filmul va aduna mai mulți spectatori în sălile de cinema.

Și cum să dai mai ușor de Suveranul Pontif decât prin intermediul ”Twitter”-ului? Așa că actorul îi tot scrie din 22 ianuarie Suveranului Pontif, încercând să-l convingă să-i urmărească prestația.

Dragă Sfinte Părinte, nu ai vrea să urmărești noul film al lui Darren Aronofsky - Noah? Sunt sigur că veți rămâne fascinat

Dragă Sfinte Părinte, nu ai vrea să urmărești noul film al lui Darren Aronofsky – Noah? Sunt sigur că veți rămâne fascinat

După două zile, fostul ”gladiator” nu renunţă şi insistă din nou, lăudându-l şi asigurându-l pe Papă că filmul său este ”fascinant şi plin de semnificaţii”.

Crowe nu face risipă de adjective

Crowe nu face risipă de adjective

Dar, chiar dacă Papa i-a răspuns prin tăcere, neacordând atenţie insistenţelor lui Russel Crowe, acesta rămâne ferm pe poziţie şi mai face o încercare în a-l convinge pe suveranul Pontif. În ultimul său îndemn din 25 februarie îi scrie: ”Dragă Sfinte Părinte, îmi pare rău că am creat tot acest tam-tam pe profilul Dvs. Acum, vă spun foarte serios:  Noah vă va cuceri!” Dar, din nou tăcere din partea Papei. După care Crowe se mai adresează odată, de data aceasta aproape rugându-l: ”Dragă Sfinte Părinte, ar fi o mare plăcere pentru mine să vă aduc personal filmul lui Darren Aronofsky pentru a-l putea vedea.”

Dar se pare că Crowe nu va avea noroc în acest sens, pentru că așa cum era şi de aşteptat, Papa nu a întreprins nimic pentru a da curs la acestei cereri.

Însă, cu totul altfel a procedat Papa în legătură cu cererea legată de filmul Philomena, când a fost rugat să se întâlnească cu femeia din viaţa căreia a fost inspirată pelicula nominalizată la Oscar.

Nouă nu ne rămâne decât să urmărim filmul să să vedem dacă Pontiful a avut de pierdut nedând curs cererii actorului. Până atunci, vă prezentă trailerul:

 

CITIȚI ȘI...