(VIDEO) Ronaldo a făcut spectacol în meciul cu Letonia

by Genko Genko

Portugalia se mentine in cursa pentru prima pozitie a grupei B – a invins cu 4-1 in meciul cu Letonia si e la trei puncte de liderul Elvetia.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul dupa 28 de minute de joc, din penalty. Nani a fost faultat de Freimanis, iar Ronaldo a transformat lovitura de pedeapsa. Starul lui Real Madrid putea marca din nou in minutul 59, tot din penalty, insa a trimis in bara.

Letonia a sperat la o mare surpriza in minutul 67, cand Zjuzins a marcat cu un sut din interorul careului. Speranța a durat doar trei minute. William Carvalho a egalat rapid cu o lovitura de cap din centrarea lui Quaresma (minutul 70).

Cristiano Ronaldo s-a revansat pentru penalty-ul ratat, marcând un supergol din centrarea lui Quaresma, în minutul 85. Ronaldo a trecut pe langa hattrick in primul minut al prelungirilor, insa trimis in bara.

Tabela a fost inchisa de Bruno Alves, care la 34 de ani a marcat al 11-lea sau gol pentru nationala Portugaliei (90+2).

Cu aceste două goluri, Cristiano Ronaldo adună 7 reușite în actuala ediție a preliminariilor Cupei Mondiale și îl egalează pe Lewandowski, cel care îl depășise în topul marcatorilor din zona europeană cu dubla din meciul România – Polonia 0-3.

CITIȚI ȘI...