(VIDEO) Real se impune în fața Granadei, într-un meci cu multe greșeli de arbitraj

by Genko Genko

Real Madrid a reușit o victorie la limită, 1-0 cu Granada pe propriul teren, într-un meci în care oaspeților li s-a anulat un gol valabil, iar Real a avut cel puțin două lovituri de la 11 metri neacordate.

Cu opt goluri marcate în ultimele două meciuri, Cristiano Ronaldo a fost aproape de deschiderea scorului pe „Bernabeu”, dar nu l-a putut învinge pe Andres Fernandez (19). La faza următoare, oaspeților le-a fost anulat pe nedrept un gol înscris de El-Arabi (20).

La capătul primei jumătăți de oră, portarul Granadei a mai intervenit o dată, la șutul lui Modric (31). La poarta Realului, nigerianul Success a ratat singur cu Keylor Navas (39), înainte ca Isco să irosească ultima ocazie din prima repriza (41).

După pauză, lansat excelent de El-Arabi, Success nu a nimerit poarta din poziție ideala (52). Real a deshis scorul în minutul 55. Benzema a marcat cu o lovitură de cap din marginea careului mic, după centrarea lui Isco. Imbatabil în primele patru meciuri oficiale ale sezonului, Keylor Navas a intervenit excelent și în fata lui El-Arabi (60).

Cu victoria de pe „Bernabeu”, echipa lui Rafa Benitez a acumulat 10 puncte în 4 etape și, cel puțin până când va juca Barcelona, se va afla pe primul loc al clasamentului.

CITIȚI ȘI...