(VIDEO) Real Madrid pierde la Sevilla și cade pe locul 3 în Primera

by Genko Genko

Dacă acum două etape Real Madrid era lider în Primera Division, fiind cotată cu prima șansă la câștigarea titlului, în urma meciurilor cu Sevilla și Barcelona, ”madrilenii” au căzut până pe trei, după ce au pierdut pentru prima dată în ultimii 5 ani două meciuri consecutiv în campionat.

Realul începea meciul de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan” în calitate de lider al clasamentului, chiar dacă pierduse duminică, scor 2:3, derby-ul cu Barcelona. Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 14 dintr-o lovitură liberă deviată de Carlos Bacca, și părea că elevii lui Carlo Ancelotti au trecut peste înfrângerea de duminică.

Același Carlos Bacca a egalat doar 5 minute mai târziu, iar lucrurile începeau să se complice pentru Real, care nu a mai putut să se apropie periculos de poarta lui Beto până la sfârșitul primei reprize.

Mitanul secund a fost dominat de Real, însă tot Sevilla a fost echipa care a marcat și tot prin Bacca, în minutul 72. Până la final Realul a atacat steril, iar victoriile Barcelonei (3:0 cu Celta) și a lui Atletico (1:0 cu Granada), au trimis echipa de pe Bernabeu până pe locul 3 în clasament, cu 70 de puncte la activ, 3 mai puțin decât Atletico și 2 sub Barcelona.

De cealaltă parte, andaluzii și-au securizat locul 5, ajungând la a 6-a victorie consecutivă în campionat.

CITIȚI ȘI...