(VIDEO) Real Madrid a învins pe Levante și se apropie la un punct de Barcelona

by Genko Genko

Real Madrid dă semne de revenire după înfrângerile din ultima săptămână, cu Athletic Bilbao, din La Liga, şi Schalke, din UEFA Champions League. „Galacticii” au câştigat cu 2-0 în faţa lui Levante şi rămân la un singur punct de liderul Barcelona înaintea confruntării de pe Camp Nou.

Trupa lui Carlo Ancelotti a început meciul în forţă şi a irosit o prima şansă de a înscrie în minutul 4, când Cristiano Ronaldo a şutat în bară. Starul portughez a stat şi la originea primului gol al Realului: a ratat o „foarfecă” din şase metri, dar mingea a ajuns la Gareth Bale, care a deschis scorul.

Galezul a pus astfel capăt celei mai lungi perioade din carieră fără gol marcat, opt jocuri la rând, ajungând la 11 reuşite în actualul sezon. Bale a majorat apoi avantajul Madridului, după ce a deviat decisiv şutul aceluiaşi Cristiano. A fost a şasea dublă a lui Bale în tricoul madrilenilor şi prima pe „Santiago Bernabeu” din ultima jumătate de an.

În urma acestei victorii, Real Madrid a ajuns la 64 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Barcelona. Cele două echipe se vor întâlni duminică, de la ora 22:00, pe Camp Nou, într-un meci ce poate fi decisiv pentru stabilirea campioanei.

CITIȚI ȘI...