(VIDEO) Răpus de căldură; Un tesnismen a leșinat pe teren la US Open

by Genko Genko

Americanul Jack Sock, cap de serie numărul 28 în întrecerea masculină de la US Open, a leșinat joi pe teren, în timpul meciului din turul al doilea al concursului american. Căldura l-a răpus pe jucătorul în vârstă de 22 de ani, el fiind al 13-alea retras la ediția din acest an a ultimul Grand Slam din calandar, record în era open pentru turneul american.

După ce a servit la 1-2 în setul patru al disputei cu Ruben Bemelmans, Sock și-a îndoit piciorul stâng, apoi a căzut spre teren, fiind incapabil să se mai miște. A fost nevoit să abandoneze și astfel să-i ofere belgianului Bemelmans, 107 ATP, accesul în turul trei, deși îl conducea cu 2-1 la seturi (6-4, 6-4, 3-6, 1-2).

La momentul abandonului, temperatura în aer era de 33 de grade și 40% umiditate, dar la nivelul terenului de pe Grand Stand prsa americană scrie că erau aproape 40 de grade.

Să joc la US Open este cel mai mare și mai important moment al sezonului, pentru mine, așa că să mă retrag în meciul de astăzi e extrem de dezamăgitor., a spus Sock, la câteva ore după momentul de slăbiciune fizică de pe teren.

Interesant este faptul că anul trecut Sock s-a retras de asemenea de la US Open, din cauza unei accidentări la gambă.

CITIȚI ȘI...