(VIDEO) Probabil cea mai spectaculoasă aterizare a unui avion vreodată; Ce se întâmplă în St. Maarten

by Genko Genko

Aeroportul din insula St. Maarten din largul Mării Caraibelor oferă cele mai spectaculoase aterizări ale avioanelor din lume.

Motivul este că pista aeroportului din micuța insulă Sint Maarten, care face parte din Regatul Olandei, este construit practic pe plaja unde zilnic se odihnesc sute de turiști.

Astfel, aeronavele care aterizează la Sint Maarten trec de multe ori la doar câțiva metri deasupra celor care se odihnesc pe plaja din apropierea aeroportului.

Un astfel de moment, descris de către presa engleză drept „cea mai spectaculoasă” aterizare a unui avion vreodată, a fost surprins acum câteva zile.

Paul Lunning, un turist englez care își petrece vacanța pe insula din Caraibe a surprins momentul aterizării unui Embraer 190, iar materialul video a devenit viral pe rețelele de socializare, acumulând în doar câteva ore zeci de mii de aprecieri.

De altfel nu este pentru prima dată când astfel de momente sunt surprinse pe Sint Maarten, care a devenit o insulă celebră în special datorită spectacolului unic pe care îl oferă aterizările pe acest aeroport.

Totuși, parcă niciuna dintre aterizările precedente nu se compara la spectaculozitate cu cea surprinsă de Paul Lanning.

CITIȚI ȘI...