(VIDEO) Primul trailer pentru „Dunkirk”, al lui Christopher Nolan: Ar putea fi unul dintre cele mai bune filme despre război făcute vreodată

by Genko Genko

Trailerul complet al celui mai aşteptat film istoric al regizorului Christopher Nolan, „’Dunkirk”, despre una dintre cele mai dramatice pagini de istorie a celui de-al Doilea Război Mondial, a fost lansat miercuri de studiourile Warner Bros. Pictures, scrie UPI.com.

Soldaţi britanici aflaţi în oraşul port, ce urmează să fie asediat de trupele Wehrmachtului, primesc manifeste lansate de aviaţia germană în care sunt avertizaţi să se predea înainte de lansarea atacului care va duce la încercuirea lor. Astfel începe trailerul filmului în care-l întâlnim în distribuţie pentru prima dată pe Harry Styles, membru al trupei One Direction, alături de alt debutant – Fionn Whitehead.

În film îi mai întâlnim pe celebrul Tom Hardy şi pe Mark Rylance din „Bridge of Spies”, Cillian Murphy şi Kenneth Branagh.

Filmul spune povestea Operaţiunii Dynamo – efortul Aliaţilor de evacuare a unui contingent uriaş de 300.000 de soldaţi din portul francez Dunkirk care se află în încercuirea trupelor naziste.

În regia lui Christopher Nolan, care semnează şi scenariul şi filmat pe peliculă de 65 de mm, dar şi pe suport digital IMAX, „Dunkirk” va avea premiera la 19 iulie 2017.

CITIȚI ȘI...