(VIDEO) Patru studenţi străini morţi la Seattle, într-un accident între două autobuze

by Genko Genko

Două autobuze, dintre care unul un vehicul amfibie pentru turişti, au intrat în coliziune joi, pe Podul Aurra din Seattle, în statul Washington, un accident soldat cu patru morţi şi numeroase persoane rănite grav, în mare parte studenţi, relatează BBC News în pagina electronică.

Potrivit unor înregistrări video, un autobuz-amfibie pentru turişti „Ride the Ducks” a intrat lateral într-un autobuz pe pod.

Cele patru victime sunt studenţi străini de la North Seattle College. Primarul oraşului Seattle Mayor Ed Murray a deplâns o „tragedie teribilă”, scrie Mediafax.

Coliziunea a vut loc la ora locală 11.00 (21.00, ora Moldovei). Alte două vehicule mici au fost, de asemenea, implicate în accident.

Patruzeci şi patru de persoane au fost conduse la spital, inclusiv 12 rănite grav, potrivit unor oficiali de la Departamentul Pompierilor.

Vehicule „Ride the Ducks”, care pot circula pe stradă şi pluti pe apă, au fost implicate în multiple accidente soldate cu victime.

Două persoane au murit după ce un astfel de autobuz-amfibie a intrat în coliziune cu o barjă la Philadelphia, în Pennsylvania, în 2010.

CITIȚI ȘI...