(VIDEO) O bătrânică de 104 ani a decorat un oraș cu decorațiuni croșetate

by Genko Genko

O bătrânică de 104 ani din Londra ar putea fi numită cea mai în vârstă artistă stradală din lume. Astfel, Grace Brett a contribuit la realizarea decorațiunilor pentru împodobirea oraşului Selkirk, din Scoţia, potrivit mashable.com.

Întrucât i-a plăcut întotdeauna să fie o persoană activă, Grace Brett s-a înscris într-un grup de croşetat, Souter Stormers, şi a realizat cu ajutorul acelor şi a aţei toate decorațiunile pentru împodobirea oraşului, scrie romanialibera.ro.

„Am considerat că e o idee foarte bună să decorăm orașul și mi-a facut plăcere să fie și creațiile mele implicate în proiect”, a declarat Grace Brett, pentru publicaţia Press and Journal.

Astfel, împreună cu ceilalţi membrii din grupul de croşetat, Grace Brett realizează o formă de artă stradală, care presupune împodobirea copacilor, băncilor sau statuilor din oraş cu diverse obiecte din lână colorată.

Bătrânica a recunoscut că a fost încântată să vadă că munca ei şi a celorlalţi colegi au făcut ca oraşul să arate mult mai bine.

Din grupul de croşetat fac parte persoane aflate la vârsta pensionării, însă Grace Brett este, de departe, cel mai în vârstă membru.

CITIȚI ȘI...