(VIDEO) Noua producție cu Will Smith, în fruntea topului celor mai urmărite filme în weekend

by Genko Genko

Actorul Will Smith s-a întors în fruntea box office-ului nord-american cu filmul „Focus”, în regia lui Glenn Ficarra și John Requa, pelicula dominând la debut încasările acestui weekend cu 19,1 milioane de dolari.

În lungmetrajul „Focus”, de Glenn Ficarra şi John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.

Pe locul al doilea în topul încasărilor de vineri până duminică din Statele Unite ale Americii şi Canada s-a menţinut pelicula „Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service”, care a obţinut, în al treilea weekend de difuzare, 11,75 de milioane de dolari. Filmul, regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuţie pe Colin Firth, Taron Egerton şi Samuel L. Jackson. O organizaţie secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă şi îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o ameninţare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

„The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water”, a ocupat locul trei, pentru a treia săptămână la rând, cu 11,2 milioane de dolari încasări, ajungând la un total de 140,3 milioane de dolari în cele patru săptămâni de la lansare.

„Fifty Shades of Grey” a strâns 10,9 milioane de dolari încasări în acest weekend, coborând pe locul patru în clasament, o cădere de trei locuri față de săptămâna trecută, înregistrând totodată o scădere cu 50,9% față de weekendul trecut, deși a fost proiectat în 3.383 de săli de cinema.

Filmul horror „The Lazarus Effect”, în regia lui David Gelb, un nou debut pentru acest weekend, a strâns încasări de 10,6 milioane de dolari, ocupând locul cinci în Top 10 încasări pentru weekendul încheiat. Regizat de David Gelb, prezintă, povestea unui grup de cercetători, conduşi de Frank (Mark Duplass) şi logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzaţională – ei pot să-i readucă pe morţi la viaţă. După un experiment reuşit asupra unui cadavru de animal, echipa lor este gata să facă publică descoperirea lumii întregi. Când decanul universităţii lor află despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru sunt confiscate.

CITIȚI ȘI...