(VIDEO) Napoli zdrobește Roma și se califică în finala Coppa Italia

by Genko Genko

Napoli, asistată în tribune de fosta mare legendă a clubului, Diego Armando Maradona, s-a impus, miercuri, cu scorul de 3:0, în returul din semifinalele Cupei Italiei, contra celor de la AS Roma

Partida începea de la scorul de 3:2, înregistrat acum o săptămână pe ”Olimpico” din Roma, iar șansele erau deschise oricărui rezultat.

Jose Callejon a deschis scorul în minutul 33 și a anulat avantajul romanilor din tur. Un alt jucător adus din vară de la Real Madrid, Gonzalo Higuain, a făcut 2:0 imediat după pauză și a adus Napoli cu un picior în finală.

Purtați pe val de cei 45 de mii de oameni din tribune, printre care și marea legendă a clubului din sudul Italiei, Diego Armando Maradona, băieții lui Rafa Benitez au făcut 3:0 în minutul 51, în urma unui moment de magie a lui Dries Mertens, care l-a servit perfect pe Jorginho.

Până la final oaspeții nu au periclitat prea mult poarta lui Pepe Reina, iar lucrurile s-au lămurit definitiv în minutul 79, când au rămas în 10 oameni, după al doilea galben al lui Strootman.

Așadar, 3:0 pentru Napoli și 5:3 la general, iar napoletanii vor juca în finala Cupei cu Fiorentina, care a eliminat în semifinale pe Udinese.

CITIȚI ȘI...