(VIDEO) Messi şi Murtaza Ahmadi, puştiul fotografiat în tricoul său făcut din pungi, s-au întâlnit în Qatar

by Genko Genko

Lionel Messi şi Murtaza Ahmadi, puştiul fotografiat în ianuarie cu tricoul starului argentinian făcut din pungi, s-au întânit, miercuri, la Doha, în Qatar, informează BBC.

Cei doi s-au întâlnit cu ocazia unui meci amical pe care Barcelona îl va disputa împotriva celor de la Al Ahli, formţie pregătită de românul Cosmin Olăroiu. Oficialii din comitetul de organizare a Cupei Mondiale din Qatar, din 2022, au pus la cale această întâlnire. Conform informaţiilor oferite de jurnaliştii britanici, Murtaza va ieşi cu Messi de mână la începutul partidei amicale.

„Imaginea pe care toată lumea a vrut să o vadă. Dorinţa băieţelului de şase ani care visa să-şi întâlnească idolul, Leo Messi, s-a îndeplinit”,au scris oficialii comitetului de organizare a Cupei Mondiale din Qatar pe Twitter.

 Murtaza Ahmadi a devenit faimos la începutul anului 2016, când pe internet a devenit virală o fotografie cu el purtând un tricou al lui Lionel Messi făcut din pungi. Ahmadi este originar din Afganistan, districtul Jaghori, provincia Ghazni, dar a fost forţat să fugă din ţară alături de familia, în Pakistan, în luna mai. După ce Murtaza a primit tricoul lui Messi, familia sa a primit telefoane şi scrisori de ameninţare din partea talibanilor, care, în cele din urmă, i-au forţat pe aceştia să părăsească ţara pentru a rămâne în viaţă.

CITIȚI ȘI...