(VIDEO) LIVE de la Bruxelles: Semnarea Acordului de Asociere între Republica Moldova și UE

by Genko Genko

Astăzi, de la 10:00, va începe ceremonia de semnare a Acordului de Asociere între Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Semnăturile pe document vor fi puse de către premierul Iurie Leancă, de către președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, precum și de către președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Din componența delegației Republicii Moldova la Bruxelles mai fac parte ministrul de Externe, Natalia Gherman, ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, ministrul de Interne, Dorin Recean, ministrul Educației, Maia Sandu, șefa Direcției generale de integrare europeană din cadrul MAEIE, Daniela Cujbă, șeful Cabinetului Prim-ministrului Republicii Moldova, Eugen Sturza și Consilierul Principal de Stat, Liliana Vițu, purtătorul de cuvânt al Prim-ministrului.

Mai jos vă oferim transmisiunea live de la Bruxelles a ceremoniei de semnare a Acordurilor de Asociere ale Republicii Moldova, Georgiei și Ucrainei, cu Uniunea Europeană.

CITIȚI ȘI...