(VIDEO) Juventus, la cel mai slab start de sezon din ultimii 46 de ani

by Genko Genko

Probleme tot mai mari pentru Massimiliano Allegri – antrenorul lui Juventus îşi somase jucătorii încă dinaintea partidei cu Napoli, însă campioana a pierdut din nou.

Formaţia gazdă a deschis scorul în minutul 26. Insigne a finalizat după un doi-ul cu Higuain. A fost golul cu numărul 13 pentru Insigne în campionat, la prezenţa cu numărul 100 în Serie A TIM.

Finalul primei reprize a adus ocazii de ambele părţi. Buffon a avut noroc în faţa atacanţilor lui Napoli, după care a venit rândul gazdelor să scape fără gol. Reina a intervenit salvator în faţa lui Zaza.

În partea secundă, Higuain a avut prima tentativă, însă portarul lui Juve s-a opus. Buffon nu a mai scăpat în minutul 62, la execuţia aceluiaşi Higuain. Oaspeţii au redus imediat din handicap. Lemina a marcat, însă campioana nu a mai avut forţa să egaleze. Morata a ratat ultima ocazie, iar Napoli şi-a luat revanşa după ce Juve o învinsese deja de două ori în acest an în campionat.

„Bătrâna Doamnă” a rămas cu 5 puncte după primele 6 etape, cel mai slab debut de sezon din ultimii 46 de ani. Piemontezii sunt pe locul 13 în Serie A.

CITIȚI ȘI...