(VIDEO) Franța: Condamnat la închisoare pentru că a maltratat o pisică

by Genko Genko

Un tânăr în vârstă de 24 de ani pe nume Farid, a hotărât să se distreze într-un mod macabru. Cu zâmbetul pe buze, a izbit de zidul unui bloc o pisică nevinovată, care a avut ghinionul de a-i ieşi în cale. Pisica s-a ales cu un membru fracturat, în timp ce tânărul marsiliez s-a ales cu un an de închisoare, fără posibilitate de eliberare condiţionată, pentru rele tratamente asupra animalelor.

Toate acestea au fost posibile, după ce toată această scenă oribilă a fost filmată de prietenul său şi postată pe internet, cu scopul de a se amuza şi alţii de isprava lor, relatează ”La Stampa”.

De curând, acesta a fost condamnat de un tribunal din Marsilia la un an de închisoare cu executare cu interdicţia de a deţine animale. Denunţătorul în acest caz a fost Fundaţia Brigitte Bardot, care l-a acuzat de pe marsiliez de „acte grave de cruzime şi tortură” asupra animalelor. Farid, care a mai fost condamnat în trecut de opt ori pentru acte de violenţă, a spus că-i pare rău pentru fapta sa.

În video se poate vedea cum pisica, în vârstă de cinci luni, este aruncată în aer, după care cade de la o înălţime mare, jos pe betonul din curtea unui bloc de locuit. Autorul acestui gest imoral a fost arestat patru zile mai târziu, după ce mai multe plângeri au fost depuse împotriva sa de mai multe fundaţii pentru protecţia animalelor, care de asemenea au fost prezente şi şedinţa de judecată, în calitate de denunţători.

Pisica, pe nume Oscar a reuşit să supravieţuiască, alegându-se cu un membru fracturat, care în scurt timp se va reface. Poliţia încă este în căutarea complicelui lui Farid, care a filmat toate acestea cu un telefon.

Vă avertizăm că imaginile sunt de o cruzime ieșită din comun.

CITIȚI ȘI...